НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

 Огромно разнообразие
Предлагаме повече от 2000 продукта. При нас ще имате по-голям избор и ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт.

 Надеждна техника
Марковата техника, която продаваме се изработва с внимание от качествени материали, а това гарантира надеждност и дълга и безпроблемна работа.

 Ефективност
Техниката, която продаваме е бизнес клас и като нова е била доста скъпа. При нас Вие можете да закупите тази скъпа техника на много по-изгодна цена.

 Актуални цени
Стремим се да поддържаме едни от най-ниските цени на пазара, като освен това постоянно правим промоции. Всички промоции можете да видите тук.

 Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 100 лева се изпращат с безплатна доставка в България. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.


 Гаранция
Към всеки продаден артикул получавате гаранционна карта фактура . И двата документа ще получите по имейл или със писмо да офис на Спиди.

 Преглед на пратката
За да сте сигурни, че ще получите правилния продукт, на всяка пратка, която изпращаме отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

 Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, даваме възможност да върнете закупения продукт до 14 дни и според Вашето желание ще заменим продукта с друг или ще възстановим заплатената за него сума.

 Реални снимки на  всички продукти

Всички снимки са  реални  на съществуващи продукти, но не на поръчаните и изпратени такива.

  1. Начало
  2. НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА