УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

                          Начини на плащане и доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 100 лв. с ДДС- до офис на Спиди. 
При поръчки до 99,99 лв. с ддс  доставката е  според теглото на стоката и цената се калкулира автоматично и се сумира със цената на стоката с ддс.

ДОСТАВКА

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма СПИДИ , в офис на куриер или в магазин Bgcomp.eu Русе, според желанието на клиента. Доставката на поръчки над 100 лв е безплатна до офис на Спиди. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер , цената се сумира автоматично с цената на продукта и се дабавя във фактурата или в стоковата расписка  и се поема от клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 15 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

Bgcomp.eu или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, Bgcomp.eu ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.Гаранционната карта и фактурата се получават по имейл.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 

 • В БРОЙ в магазина ни в град Русе ул. Борисова 69

 

 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
  Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание).Гаранционната карта и фактурата се получават на посочен имейл.

 • С БАНКОВ ПРЕВОД

 • Банкови данни - Банка : Алианц Банк България АД', BIC: BUINBGSF', IBAN : BG30BUIN95611000553320. След поръчка ще получите проформа фактура(на електронната си поща) за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до  най-близкия да вас офис на Спиди.

 • НА ИЗПЛАЩАНЕ
  Кандидатствай за стоки на изплащане с TbiBank - не е налично в момента.

 

 1. Начало
 2. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА